Με μία selfie που κοινοποίησε πριν λίγες ώρες στο instagram, ο πάντα περιποιημένος και φρεσκοξυρισμένος Αλέξης Κωστάλας αποκάλυψε ότι υιοθέτησε ένα καινούργιο -προφανώς εξ ανάγκης- look.
Ο ίδιος χαμογελαστός, με λευκό μούσι στη φωτογραφία, σχολιάζει από την καραντίνα: «Staying home! COVID 19 style! - Μενουμε Σπιτι! Μενουμε Ασφαλεις! Στο ρυθμο του Covid 19».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.