Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στους 92, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 72χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα της Παρασκευής ένας 47χρονος άνδρας είχε απεβίωσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Κατά πληροφορίες, είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου και είχε υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονική εμβολή).
Νωρίτερα το απόγευμα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού έφτασαν τα 2.011, όπως είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ 77 άνθρωποι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους