Απαγόρευση κυκλοφορίας - Καταγγελία Μαυροειδάκου: Αλλάζουν τον τόπο κατοικίας τους για να πάνε το Πάσχα στο χωριό
«Αλλάζουν στο taxisnet τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία» για να πάνε στο χωριό τους για Πάσχα, αναφέρει ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος
Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ορισμένοι σκαρφίζονται διάφορες... πατέντες για να μπορέσουν να μεταβούν στο χωριό τους για το Πάσχα, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
«Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα (στο αμάξι) και θα ξεκινήσουν για Πάσχα» ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος.
Και πρόσθεσε ότι «είναι λίγοι, αλλά το κάνουν. Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα διόδια. Δεν θα πάει κανείς στην επαρχία, έχουμε πόλεμο», συμπληρώνοντας ότι οι αστυνομικοί ευγενικά θα αποτρέπουν τους εποχούμενους να ταξιδέψουν.
Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών ευχαρίστησε επίσης «τους Έλληνες που ακόυνε τους αστυνομικούς. Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δεν μένουμε σπίτι, είμαστε εξω. Να το σεβαστούν αυτό».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή