Κορωνοϊός - Κύπρος: Έξι οι νεκροί, 35 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός - Κύπρος: Έξι οι νεκροί, 35 νέα κρούσματα

Ένας 68χρονος άντρας είναι ο έκτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Κύπρο -  Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στα 214

5052698
Ακόμη ένα νεκρό μετράει η Κύπρος από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για 68χρονο άντρα που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Λευκωσίας.

Μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, οι θάνατοι από τη νόσο COVID-19 στην Κύπρο έγιναν έξι, πέντε άντρες και μία γυναίκα, με μέσο όρο ηλικίας τα 64.

Όπως είπε, τέσσερις από αυτούς είχαν κάποιας μορφής επιβαρυντικούς παράγοντες.

Συνολικά 35 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανακοίνωσαν οι αρχές την Κυριακή.

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 214, περιλαμβανομένων και των πέντε που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.

Μέχρι τις 3 το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το νοσοκομείο αναφοράς, νοσηλεύανταν 26 άτομα, εκ των οποίων πέντε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και πρόσθεσε ότι δόθηκαν επίσης τρία εξιτήρια.

Κλείσιμο
Εννέα άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα, τρία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και έξι στη ΜΕΘ Λευκωσίας, σημειώνοντας ότι η κατάσταση των ασθενών αυτών μέχρι τη στιγμή αυτή είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης