Πάτρα: Παρακολουθούσε την ΕΛ.ΑΣ. ζευγάρι με πάνω από δυο κιλά κάνναβης

Πάτρα: Παρακολουθούσε την ΕΛ.ΑΣ. ζευγάρι με πάνω από δυο κιλά κάνναβης

Οι πέντε φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες που βρέθηκαν ήταν συντονισμένοι στις συχνότητες της Αστυνομίας

Patra-xasis-asyrmatoi
Δεν αποδείχθηκαν χρήσιμοι για ένα ζευγάρι Ελλήνων που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες κάνναβης στην Πάτρα οι πέντε φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες που ήταν συντονισμένοι στις συχνότητες της Αστυνομίας, καθώς συνελήφθησαν πριν προλάβει η γυναίκα να ξεφορτωθεί τα πειστήρια ρίχνοντάς τα στην... τουαλέτα!

Ο 45χρονος άνδρας είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Στο όχημα, που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, οι αστυνομικοί βρήκαν δέκα συσκευασίες με 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατέσχεσαν πάνω στον δράστη 30 ευρώ.

Στη συνέχεια, έκαναν έρευνες σε δυο σπίτια που διατηρεί και χρησιμοποιούσε ως «καβάντζες», όπου έπιασαν στα πράσα την 35χρονη σύζυγό του την στιγμή που προσπαθούσε να εξαφανίσει στην τουαλέτα δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 248 γραμμαρίων!

Στα σπίτια κατασχέθηκαν, ακόμη, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης και 195 ευρώ. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε και στους δυο διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη κατοχή ασυρμάτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης