«Είμαι η Βαλεντίνα, είμαι με τη μαμά μου, είμαι καλά, είμαι πολύ καλά», είναι τα λόγια της 7χρονης Βαλεντίν που από τα Χριστούγεννα του 2019, θεωρείται αγνοούμενη ύστερα από δήλωση του πατέρα της.
Σε ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η 7χρονη Βαλεντίν έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόροτου πατέρα της, Βασίλη Νουλέζα.
Το κοριτσάκι λέει ότι είναι καλά μαζί με τη μαμά της, είναι χαρούμενη και ότι θέλει να παραμείνει στη Γαλλία, ενώ ρωτάει και αν είναι καλά ο πατέρας της.
Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία της μικρής Βάλεντιν με τον δικηγόρο του πατέρα της:
Νωρίτερα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να μεγαλώσει το κοριτσάκι, το οποίο ήθελε να έχει μία καλύτερη ζωή και να μορφωθεί.
Στην απολογία του έδωσε την ακριβή διεύθυνση στη Γαλλία, όπου διαμένει η μητέρα της Βαλεντίν.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.