Εξαφάνιση μικρής Βαλεντίν: «Ελπίζω ο πατέρας να πει όλη την αλήθεια» δηλώνει ο δικηγόρος του

Εξαφάνιση μικρής Βαλεντίν: «Ελπίζω ο πατέρας να πει όλη την αλήθεια» δηλώνει ο δικηγόρος του

«Δεν μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να γνωρίζω τι προηγήθηκε της εξαφάνισής της» προσθέτει - Κατά πληροφορίες, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα της Βαλεντίν βρέθηκαν επικοινωνίες με άτομα από την Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνισή της

valenti-1
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι στις 23 Δεκεμβρίου μετά την κλήση του πατέρα της για νέα κατάθεση.

«Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν συνεχίζει να εξετάζεται ως μάρτυρας για την εξαφάνιση της ανήλικης θυγατέρας του για δεύτερη συνεχή μέρα» δήλωσε ο δικηγόρος του στο star.gr.

Όπως εξήγησε «η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες της στην καταγγελία του ίδιου του πατέρα την προηγούμενη Παρασκευή σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. Εκεί, μεταξύ άλλων, ο πατέρας υποστήριξε ότι ενδεχομένως η πρώην σύντροφός του σχετίζεται με την εξαφάνιση της Βαλεντίν, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι και μπορεί να έπεισε την μικρή να την ακολουθήσει».

Κατά πληροφορίες, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα της 7χρονης βρέθηκαν επικοινωνίες με άτομα από την Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση της κόρης του. Όπως έχει γίνει γνωστό, στη Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας βέβαια χρηματικό ποσό για την πράξη της.

Ο δικηγόρος του πατέρα, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε τις αρχές στις 24 Δεκεμβρίου για την εξαφάνιση - κατά τα λεγόμενά του - της 7χρονης υποστηρίζοντας πως την έψαξε για λίγο πεζός και μετά επέστρεψε στο σπίτι τους, όπου τον πήρε ο ύπνος, είπε, επίσης, «αποκλείω κατηγορηματικά την διάπραξη αδικήματος σε ό,τι αφορά την ανήλικη Βαλεντίν, αλλά δεν μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να γνωρίζω τι προηγήθηκε της εξαφάνισης της. Ο ίδιος βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στα όρια της κατάρρευσης. Ελπίζω ο πατέρας να καταθέσει την πλήρη αλήθεια και σύντομα να βρεθεί σώα και υγιής η μικρή Βαλεντίν».

Ο πατέρας της Βαλεντίν αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος του «έχει σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 216 του Ποινικού κώδικα, δηλαδή για κατοχή πλαστών εγγράφων, τα οποία δεν αφορούν την άδεια διαμονής και το ταξιδιωτικό έγγραφο που έχει στην κατοχή του. Κατηγορείται, επίσης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Αναμένεται να δικαστεί στο αυτόφορο τριμελές Πλημμελοδικείο Αθηνών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης