Έγκλημα στο Λασίθι: Σε μυστική τοποθεσία θα παραδοθεί ο 43χρονος που σκότωσε τον πατέρα και τραυμάτισε τον γιο

Έγκλημα στο Λασίθι: Σε μυστική τοποθεσία θα παραδοθεί ο 43χρονος που σκότωσε τον πατέρα και τραυμάτισε τον γιο

Τι δηλώνει στο protothema.gr o δικηγόρος του 43χρονου - Η οικογένεια του δράστη φυγαδεύτηκε στα Χανιά για το φόβο βεντέτας

peripoli-blok
Μια αιματοχυσία δια ασήμαντον αφορμή. Μια παρεξήγηση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Μια οικογένεια που θρηνεί και μια ακόμη που θα ζει μέσα στην αγωνία, να μη συμβεί το κακό. 

Ο 43χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 73χρονο στις Κουρούνες, ένα χωριό ανάμεσα στη Νεάπολη και στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, ενώ τραυμάτισε και δυο ακόμη άτομα, τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε στα βουνά φοβούμενος να παραδοθεί. Πίσω του άφησε γυναίκα και τρία παιδιά, ενώ φέρεται να έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Η οικογένεια του δράστη μεταφέρθηκε χθες στα Χανιά σε ασφαλή τοποθεσία υπό τον φόβο των αντιποίνων τη στιγμή που ο δράστης, όπως δηλώνει στο protothema.gr, o συνήγορος του Γιώργος Στειακάκης είναι έτοιμος να παραδοθεί. Έχουν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές Αρχές και έχει οριστεί το σημείο της παράδοσης, το οποίο βρίσκεται εντός του νομού Λασιθίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Στειακάκης, οι δυο άνδρες και κτηνοτρόφοι, ο 43χρονος με τον 73χρονο, φέρονται να διαπληκτίστηκαν για τις περιφράξεις στα χωράφια τους. Ήταν ένα έντονο φραστικό επεισόδιο που έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις για ακόμη μια φορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης