Μαυροειδάκος στον ΘΕΜΑ 104,6: «Υπάρχει αύξηση της μικροεγκληματικότητας»

Μαυροειδάκος στον ΘΕΜΑ 104,6: «Υπάρχει αύξηση της μικροεγκληματικότητας»

«Οι συνάδελφοι στα ΑΤ του κέντρου έχουν να πάρουν ρεπό πάνω από ένα μήνα» ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

mavroeidakos-768x413
Για την αύξηση της μικροεγκληματικότητας μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος, η διαχείριση του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας αντιμετωπίζεται επιτυχώς αλλά στην μικροεγκληματικότητα, όπου εκεί υπάρχει και θέμα δικαιοσύνης, υπάρχει τεράστιο θέμα.

Περιέγραψε δε την κατάσταση ως εξής: «Συλλαμβάνονται τριάντα και σαράντα φορές κι ακόμα συνεχίζουν την πορεία τους, οι λεγόμενοι πτωχοδιάβολοι, δηλαδή οι πορτοφολάδες, οι τσαντάκηδες κ.λ.π και τους βρίσκουμε πάντα μπροστά μας. Με τους 1.500 καινούριους ειδικούς φρουρούς έχουν αυξηθεί πολύ οι περιπολίες και οι προσαγωγές για μικροαδικήματα. Σε αυτά όλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ένας αστυνομικός υπηρεσίας στο ΑΤ Ακροπόλεως, Συντάγματος, Ομόνοιας ή Εξαρχείων, όπου υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας και εκεί υπάρχει θέμ. Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να επανδρωθούν τα αστυνομικά τμήματα, ειδικότερα του κέντρου από προσωπικό, γιατί οι συνάδελφοι που υπηρετούν εκεί έχουν να πάρουν ρεπό πάνω από ένα μήνα. Αλλά κανένας αστυνομικός δεν θα σου πει μην κάνεις μήνυση».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης