Τέλη κυκλοφορίας - Taxisnet: Σήμερα η τελευταία ημέρα για την εξόφλησή τους
Μέχρι σήμερα η καταβολή των τελών κυκλοφορίας και η κατάθεση πινακίδων στις εφορίες
Τέλη κυκλοφορίας 2020. Λήγει σήμερα η προθεσμία για την εμπρόθεσμη πληρωμή τους, καθώς και για τη δήλωση «ακινησίας» και την κατάθεση των πινακίδων του οχήματος στις εφορίες.
Όταν το υπουργείο Οικονομικών είχε δώσει την παράταση των 15 ημερών για τα τέλη κυκλοφορίας, είχε επισημάνει ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση, ενώ «μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, κάθε πληρωμή θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο».
Σημειώνεται, επίσης, ότι με την κατάθεση των πινακίδων οι κάτοχοι του οχήματος απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας 2020, το τεκμήριο του αυτοκινήτου, την υποχρέωση ασφάλισης του οχήματος και τον τεχνικό έλεγχο. Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμη και εάν το όχημα δεν κινείται, θα συνεχίσει να επιβαρύνεται με όλα αυτά.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.