Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα σε Μάνδρα και Κάζα - Εγκλωβίστηκαν πρόσκοποι και τουρίστες
Οι δρόμοι στα Βίλια έκλεισαν λόγω χιονόπτωσης - Προβλήματα και σε Κριεκούκι, Πόρτο Γερμενό
Σε επιφυλακή παραμένουν οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής. Συνεργεία και εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας εργάζονταν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, για τη διάνοιξη δρόμων σε περιοχές που παρατηρήθηκαν έντονα προβλήματα, όπως στις λεωφόρους Πάρνηθας και Πεντέλης, στα Βίλια, στο Κριεκούκι, το Πόρτο Γερμενό και την Κάζα.
Παράλληλα τα συνεργεία της Περιφέρειας συνέδραμαν στη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό προσκόπων από το προσκοπικό camp σε περιοχή της Μάνδρας, καθώς και για τον απεγκλωβισμό ομάδας Γάλλων τουριστών που είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια σε βανάκι, στην Κάζα Αττικής.
Σημαντική ήταν η συμβολή των συνεργείων της Περιφέρειας και στην προσπάθεια της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα Βίλια, όπου υπήρχε δυσκολία πρόσβασης καθώς οι δρόμοι είχαν κλείσει λόγω της χιονόπτωσης.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.