Επίθεση με μπογιές στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν με ανάρτησή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου και εξηγούν τους λόγους της επίθεσης.
«Τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/12/21019 επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές στο κτήριο όπου στεγάζεται η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης. Δε θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, τη στιγμή που το κράτος και οι δικαστικοί του μηχανισμοί μεθοδεύουν ξεδιάντροπα το πολιτικό ξέπλυμα των φασιστών της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα φορτώνουν με βαρύτατες ποινές και εξοντωτικές χρηματικές εγγυήσεις αντιφασίστες συντρόφους. Μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί και αστοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι!», αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου:
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.