Ένταση επικράτησε το πρωί στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου με ομάδες μεταναστών κυρίως από αφρικανικές χώρες να προκαλούν επεισόδια στην κύρια πύλη και στη συνέχεια στην κάτω είσοδο του ΚΥΤ.
Εκεί τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τις πληροφορίες να μιλούν για πετροπόλεμο από τους μετανάστες και χρήση χημικών από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με το samos24.gr, από νωρίς το πρωί περίπου 300 μετανάστες είχαν διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ φώναζαν συνθήματα για να φύγουν από τη Σάμο.
Οι εργαζόμενοι του ΚΥΤ ειδοποιήθηκαν να μην προσέλθουν στην εργασία τους για λόγους ασφάλειας.
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αποφάσισε τη διακοπή λειτουργίας του 1ου, 2ου Νηπιαγωγείου & του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, λόγω ρίψης δακρυγόνων και της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.
Δείτε βίντεο: Σάμος: Επεισόδια στο hotspot στο Βαθύ - Έκλεισαν σχολεία
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»