Μητέρα Βαγγέλη Γιακουμάκη: Δεν επέλεξε το παιδί μας να «φύγει» - Να πληρώσουν όσοι του έκαναν κακό
Μια μέρα μετά την αθώωση του πατέρα του άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, η μητέρα ζήτησε να «πληρώσουν» αυτοί που έβλαψαν το παιδί της
Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη την Παρασκευή, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και όλως απλή σωματική βλάβη.
Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν το δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε κανονικά.
Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά. Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.
Η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη δήλωσε στον ΑΝΤ1, ότι αυτό που επιθυμεί η οικογένεια είναι να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί τους.
«Για εμάς τα αίτια θανάτου είναι το σημαντικότερο κομμάτι για την οικογένειά μας, που τόσα χρόνια πονά. Εμείς γνωρίζουμε ότι το παιδί μας δεν επέλεξε να φύγει από τη ζωή. Θέλουμε να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μας» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.