Αθώος ο πατέρας του Γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής
Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε
Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και όλως απλή σωματική βλάβη. Η διαδικασία ήταν συνοπτική.
Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά.
Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.