Υπουργείο Υγείας: ΕΔΕ για τη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στο νοσοκομείο Κατερίνης
Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού με την 29χρονη λεχώνα - Μετά το αλλεργικό σοκ, η 29χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου»
Παναγιώτα Καρλατήρα
Την περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού με την 29χρονη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΓΝΘ «Ιπποκράτειου» ζήτησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Ο Υφυπουργός κάλεσε τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη «να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν».
Με τη σειρά του ο κ. Μπογιατζίδης επικοινώνησε άμεσα με τον Διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης, ο οποίος ανέθεσε τη διενέργειαΈνορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό στον Διευθυντή Χειρουργικής του ΤΕΠ του νοσοκομείου, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.