Με μια τεράστια ελληνική σημαία 140 τετραγωνικών μέτρων κάλυψε το σπίτι του ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Αθανασόπουλος.
Το θέαμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, αφού η ελληνική σημαία φαίνεται από μακριά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αθανασόπουλος εορτάζει την εθνική επέτειο μ' αυτόν τον τρόπο, καθώς είχε καλύψει το σπίτι του με την ίδια σημαία και στις 25 Μαρτίου.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.