Με μια τεράστια ελληνική σημαία 140 τετραγωνικών μέτρων κάλυψε το σπίτι του ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Αθανασόπουλος.
Το θέαμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, αφού η ελληνική σημαία φαίνεται από μακριά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αθανασόπουλος εορτάζει την εθνική επέτειο μ' αυτόν τον τρόπο, καθώς είχε καλύψει το σπίτι του με την ίδια σημαία και στις 25 Μαρτίου.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.