«Σκούπα» από τον δήμο Αθηναίων στην οδό Αντωνιάδου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ

«Σκούπα» από τον δήμο Αθηναίων στην οδό Αντωνιάδου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ

Πρόκειται για το σημείο στο οποίο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσε πολυμελή, εγκληματική οργάνωση, που είχε ορμητήριο συγκεκριμένο κτήριο της Αντωνιάδου και διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά

anto98
Συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έγινε από νωρίς σήμερα το πρωί στην οδό Αντωνιάδου, δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στη γύρω περιοχή.

Πρόκειται για το σημείο στο οποίο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσε πολυμελή, εγκληματική οργάνωση, που είχε ορμητήριο συγκεκριμένο κτήριο της Αντωνιάδου και διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, όχι μόνο γύρω από την ΑΣΟΕΕ αλλά και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ4
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ3


Το προσωπικό της καθαριότητας με όλον τον διαθέσιμο τεχνολογικό εξοπλισμό προχώρησε σε γενική καθαριότητα της οδού Αντωνιάδου τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στο οδόστρωμα. Οι εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό «σάρωσαν» τα πεζοδρόμια τα οποία καθαρίστηκαν με απορρυπαντικό και ειδικά χημικά ενώ το οδόστρωμα πλύθηκε με πεπιεσμένο νερό και καθαρίστηκε με ειδικό σάρωθρο.

H οδός Αντωνιάδου παραδόθηκε καθαρή και περιποιημένη σε κατοίκους, επισκέπτες, φοιτητές και καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου και αντίστοιχες δράσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση. Ανάλογες επεμβάσεις συνεχίζονται καθημερινά σε γειτονιές και των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων.

Κλείσιμο
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ2
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης