Τραγωδία στην Κοζάνη: Ένας 42χρονος σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε
Το τρακτέρ που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας έφυγε εκτός δρόμου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κι έπεσε σε ρέμα 3 μέτρων, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Ένας 42χρονος έχασε την ζωή του, το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τις 12:00 σε αγροτικό δρόμο μεταξύ Πετρανών-Κρόκου, κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος, στηνΚοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr το τρακτέρπου οδηγούσε ο άτυχος άνδρας έφυγε εκτός δρόμου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κι έπεσε σε ρέμα 3 μέτρων, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Ο άτυχος 42χρονος, που ήταν ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στην Κοζάνη, απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.