Ανήλικη αγκάλιαζε γριούλες και έκλεβε τα κοσμήματά τους!

Ανήλικη αγκάλιαζε γριούλες και έκλεβε τα κοσμήματά τους!

Τις τελευταίες δέκα μέρες, η ανήλικη έκλεβε χρυσαφικά από ηλικιωμένες με τη μέθοδο της αγκαλιάς – Η αστυνομία αναζητά την ίδια και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους συνεργούς της

peripoliko_1
«Ψημένη» στην παρανομία φαίνεται πως είναι μια ανήλικη Ελληνίδα η οποία ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως η δράστιδα που τις τελευταίες δέκα ημέρες ξάφρισε χρυσαφικά από τουλάχιστον δυο ηλικιωμένες γυναίκες σε περιοχές της Εορδαίας, με τη μέθοδο της... αγκαλιάς!

Η θρασύτατη ανήλικη, που είχε και δυο άγνωστους συνεργούς, μπήκε την περασμένη Τετάρτη στην αυλή του σπιτιού μιας 85χρονης, της είπε ότι είχε γνωριμία με κάποιον συγγενή της και την έσφιξε στην αγκαλιά της, καταφέρνοντας να της αποσπάσει από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε μαζί με τους δυο άνδρες, αλλά την επομένη «χτύπησε» στην Πτολεμαΐδα όπου με την ίδια μέθοδο άρπαξε μία χρυσή αλυσίδα με διπλό χρυσό σταυρό από το λαιμό μιας 87χρονης!

Οι δύο κλοπές εξιχνιάστηκαν και σε βάρος της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί και να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί της ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης