Εικόνες βανδαλισμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια αντίκρισαν το πρωί της Τρίτης οι περίοικοι και η απάντηση για το ποιος ευθύνεται για τις πράξεις αυτές ήρθε από το διαδίκτυο.
Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναρτήθηκε προκήρυξη από την ομάδα «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών», που ανέλαβε την ευθύνη για τον βανδαλισμό.
Στο κείμενο αναφέρεται πως η επιχείρηση έγινε μετά την επέμβαση της Αστυνομίας στις καταλήψεις στα Εξάρχεια το πρωί της Δευτέρας «σε έναν χώρο αυτού του μισογυνικού κρατικού θεσμού που λέγεται εκκλησία».
«Καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες», αναφέρεται στο κείμενο, όπου επίσης γίνεται λόγος για «τις συντρόφισσες στο Μεξικό που επιτέθηκαν σε δεκάδες καπιταλιστικούς στόχους, ως μια μικρή μόνο απάντηση στο βιασμό της 17χρονης αδερφής μας από τέσσερις μπάτσους».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.