Επίθεση από άγρια τσοπανόσκυλα δέχθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης Γερμανοί τουρίστες στο χωριό Μεγάλη Κερασιά, πάνω από την Καλαμπάκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.grτα δυο ζευγάρια είχαν μόλις αφιχθεί από τη Γερμανία όπου και διαμένουν μόνιμα για ολιγοήμερες διακοπές.
Η επίθεση σημειώθηκε όταν πήγαν να ξεφορτώσουν τα πράγματά τους.
Τα σκυλιά που κυκλοφορούν ελεύθερα στο χωριό κατάφεραν να ρίξουν κάτω τους δύο άνδρες και να τους δαγκώσουν.
Οι δυο άντρες μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και από εκεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλεύονται.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.