Πάτρα: Στο κελί φυγόποινος δράστης διακεκριμένων κλοπών

Πάτρα: Στο κελί φυγόποινος δράστης διακεκριμένων κλοπών

Ο 27χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από τυχαίο έλεγχο

patra_arrest
Δρομολόγιο προς το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί, ακολούθησε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ένας 27χρονος Έλληνας διαρρήκτης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ο νεαρός καταζητούμενος συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς του Α΄ τμήματος ημεδαπός, όταν από τον έλεγχο που του έκαναν διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών για διακεκριμένες κλοπές, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 25χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

*** Σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν μια 54χρονη Ελληνίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Μεσολογγίου για απιστία σε βάρος υπηρεσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης