Σε μια μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που βρίσκεται στον όρμο Βουρλιάς στον Αργολικό κόλπο εισέβαλαν μέρα- μεσημέρι του Σαββάτου τρεις Έλληνες λαθραλιείς, οι οποίοι δεν άφησαν ούτε... λέπι από τις τσιπούρες φορτώνοντας μεγάλες ποσότητες στο σκάφος τους και σε ένα τρέιλερ με μπαγκαζιέρα!
Ωστόσο, εντοπίστηκαν κατά την διαφυγή τους από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο ταχύπλοο σκάφος και την μπαγκαζιέρα και ανακάλυψαν ότι είχαν ψαρέψει παράνομα από την ιχθυοκαλλιέργεια 645 κιλά τσιπούρας! Τα ψάρια κατασχέθηκαν, όπως και το σκάφος και το τρέιλερ και οι τρεις λαθραλιείς παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για κλοπή και παράνομη αλιεία.
Παραποιημένα αλιευτικά εργαλεία χρησιμοποιούσαν οι ψαράδες ενός επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους με σημαία Ιταλίας, που εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιθεώρησης στο λιμάνι του Ηρακλείου. Εκτός από τα «πειραγμένα» συρόμενα δίχτυα και έναν θυλακοειδή σάκο για τα οποία επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, κατασχέθηκαν 446 κιλά κόκκινης γαρίδας που είχαν ψαρέψει οι αλιείς και θα εκποιηθούν με πλειοδοτικό διαγωνισμό.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.