Κίνηση - Πάσχα: Κορυφώνεται η μεγάλη έξοδος και στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν κατά διαστήματα τα διόδια Μαλγάρων

voria-ekso

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται, μέχρι στιγμής, η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, οι οποίοι με κάθε μέσο εγκαταλείπουν από χθες τη Θεσσαλονίκη.


Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι η κίνηση τώρα των οχημάτων στο δίκτυο της Θεσσαλονίκης.


Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων.

Διόδια Μαλγάρων - Voria.gr

Οι υπεύθυνοι των διοδίων ανοίγουν κατά διαστήματα τις μπάρες, ώστε να αποσυμφορείται η κατάσταση. Στα διόδια λειτουργούν έως αυτή τη στιγμή οκτώ ταμεία για την έξοδο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στα διόδια των Μαλγάρων μέλη της Χρυσής Αυγής μοιράζουν σημαίες και έντυπο προεκλογικό υλικό για τους υποψηφίους του κόμματος σε δήμο και περιφέρεια.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται, μέχρι στιγμής, η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.Από τη Μ. Πέμπτη πάντως επί ποδός  βρίσκεται η Τροχαία Θεσσαλονίκης η οποία έχει λάβει αυξημένα μέτρα για την διευκόλυνση των εκδρομέων.

Πηγή: voria.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kanakakis-kifissia

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς είναι η διασφάλιση πρόσθετων πόρων για το Δήμο και η διοχέτευσή τους σε έργα αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όχι σε έργα βιτρίνας.

kalamarakia01

Οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών φέρονται να αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να διασταυρώσουν αν ο καταστηματάρχης είχε φροντίσει να κόψει τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα δελτία παραγγελίας που έχουν αναρτήσει οι δυσαρεστημένοι πελάτες στον τουριστικό οδηγό tripadvisor

5
diagn

Η απεργία στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια και πολυϊατρεία συνεχίζεται για δεύτερη μέρα – Διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις αποζημιώσεις τους εξαιτίας των υποχρεωτικών επιστροφών στον ΕΟΠΥΥ

gkoufas-giorgos-1

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας  Νάξος-Μικρές Κυκλάδες-Αμοργός, με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ του Μανώλη Γλυνού, συμμετέχει στο μέτωπο για την οικονομική και πολιτιστική ανάδειξη της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου όλο το χρόνο.