Ημαθία: Ληστές άρπαξαν τα λεφτά για τις συντάξεις από γυναίκα ταχυδρόμο

taxydromikos-sakos-ena

Οι τρεις κουκουλοφόροι προφανώς γνώριζαν το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε για να μοιράσει τις συντάξεις

Με Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από περιοχή της Θεσσαλονίκης έστησαν ενέδρα έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας σε μια 45χρονη ταχυδρόμο τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι προφανώς γνώριζαν το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε για να μοιράσει τις συντάξεις σε κατοίκους των χωριών Κεφαλοχώρι και Λουτρά.

Στις 12 το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, οι άγνωστοι κακοποιοί έκλεισαν το δρόμο στην γυναίκα διανομέα, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την τσάντα της που είχε μέσα περίπου 15.000 ευρώ. Αμέσως μετά, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ταχυδρόμος ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή του οχήματος με το οποίο διέφυγαν.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που περιέγραψε η 45χρονη να φλέγεται σε μια κοντινή περιοχή. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένο, αλλά καταστράφηκε ολοσχερώς και η Εγκληματολογική υπηρεσία δεν κατάφερε να συλλέξει αξιοποιήσιμα στοιχεία που να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των τριών ληστών.

ΣΧΟΛΙΑ

Lancίa Ιntegrale

Tόξo ψnφίζεις πoλυπoλιτισμό και εγκλnματικότnτα λαμβάvεις!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

peiraias-metanastes

Συνεχίζεται η αποσυμφόρηση των νησιών με τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα, ενώ, ταυτόχρονα, οι αφίξεις παραμένουν αμείωτες προκαλώντας ασφυξία στα κέντρα φιλοξενίας

17