Θα πλημμύριζαν με κοκαΐνη τη βόρεια Ελλάδα

Θα πλημμύριζαν με κοκαΐνη τη βόρεια Ελλάδα

Οι τρεις Αλβανοί διακινητές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας στην ανατολική Θεσσαλονίκη

kokes
Περισσότερο από μισό κιλό κοκαΐνης σκόπευαν να διοχετεύσουν στην παράνομη αγορά της βόρειας Ελλάδας τρεις Αλβανοί διακινητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες για τη δράση των αλλοδαπών ηλικίας 24, 30 και 43 χρόνων και, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οργάνωσαν επιχείρηση για να τους συλλάβουν. Η επέμβαση έγινε τη στιγμή που ο 24χρονος και ο 30χρονος παραλάμβαναν από τον 43χρονο μια συσκευασία, η οποία περιείχε κοκαΐνη βάρους 533 γραμμαρίων που κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε δύο σπίτια που διατηρούσε ο 43χρονος προμηθευτής, βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα έπιπλο 24.180 ευρώ από τα παράνομα κέρδη του και κατασχέθηκαν μαζί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 130 γραμμαρίων, 2 “φιξάκια” με κοκαΐνη βάρους 1,3 γραμμαρίου, οκτώ ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης