Έκλεψαν παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς

Έκλεψαν παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς

Ο ιδιοκτήτης ζητεί βοήθεια μέσω facebook - Οι Αρχές διενεργούν  έρευνες

wine
Λάτρεις του παλιού καλού κρασιού φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι οι οποίοι διέρρηξαν ένα οινοποιείο στη Γουμένισσα του Κιλκίς, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στον ιδιοκτήτη, ο οποίος αναγκάστηκε να καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην δει τα κρασιά του, που χρονολογούνται από το 1996, να διακινούνται παράνομα στο εμπόριο!

Μέσω του Facebook, ο οινοποιός ενημερώνει για την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας και ζητά από τους διαδικτυακούς φίλους του να ενημερώσουν, αν αντιληφθούν να διατίθενται προς πώληση κρασιά με την επωνυμία του κτήματος από τις χρονιές 1996, 1997, 1999, 2001 και 2002 και Ξινόμαυρο-Cabernet του 2009. Παράλληλα, βέβαια, διενεργεί έρευνες και η Αστυνομία.

*** Το αγροτικό ιατρείο του χωριού Ματαράγκα του δήμου Αγρινίου έβαλαν στο μάτι άγνωστοι κακοποιοί, οι οποίοι το διέρρηξαν τα ξημερώματα της Τρίτης και άρπαξαν από μέσα το τηλέφωνο, το ρούτερ του Ίντερνετ, ακόμη και τις σφραγίδες που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν για να πλαστογραφήσουν συνταγές. Προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Γαβαλούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης