Εξαφάνιση 59χρονης στη Λάρισα: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φωτίζει την υπόθεση-μυστήριο

Εξαφάνιση 59χρονης στη Λάρισα: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φωτίζει την υπόθεση-μυστήριο

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα

larisa_me
Θέμα λίγων ωρών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η ολοκλήρωση της διαδικασίας της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου της Βασιλικής Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, η οποία αγνοείται για ένατη ημέρα. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στη Λάρισα την προπερασμένη Κυριακή, 10 Μαρτίου.

Το αίτημα των αρχών προς την Εισαγγελία έγινε δεκτό και εντός της τρέχουσας ημέρας, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Λάρισας θα έχουν στα χέρια τους όλες τις κρίσιμες πληροφορίες για τις επικοινωνίες της 59χρονης Λαρισαίας, λίγο πριν εξαφανιστεί.

Η Βασιλική Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα 59 χρόνων, μητέρα δύο παιδιών η οποία κατοικεί στην Λαμία με την οικογένειά της πέρασε τις τελευταίες στιγμές πριν την εξαφάνισή της, σύμφωνα με τους οικείους της, στο πατρικό της σπίτι στην Λάρισα στην συνοικία του Αγίου Χαραλάμπου.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της καθώς τελευταία φορά μίλησε τηλεφωνικά με μία φίλη της, το απόγευμα της Κυριακής. Της είπε πως όλα ήταν καλά με την μητέρα της (για την οποία ήρθε και στη Λάρισα) και ότι η ίδια θα έβγαινε για μια βόλτα καθώς ήταν αγχωμένη. Όμως μετά από λίγο το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε και εκείνη εξαφανίστηκε.

Οι οικείοι της βρήκαν στο σπίτι την τσάντα και το πορτοφόλι της, έλειπε μόνο το κινητό της.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία αποτελεί μια μαρτυρία ότι την περασμένη Τρίτη μια γυναίκα που έμοιαζε με την 59χρονη έκανε την αστυνομία να ψάξει στην οδό Αγίας Τριάδας πλησίον της εκκλησίας Αγία Τριάδα στη Λάρισα. Υλικό από βίντεο (από κάμερα ασφαλείας) που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί από το σημείο έδειξε ότι μια γυναίκα που της έμοιαζε, την ώρα της βροχής στεκόταν εκεί και έδειχνε πελαγωμένη. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία σιγουριά ότι πρόκειται για την 59χρονη.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, οι έρευνες σε πολλά σημεία της πόλης και στον Πηνειό, συνεχίζονται από άντρες της 8ης ΕΜΑΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης