Σε αριθμούς που σοκάρουν ανέρχονται οι παραβάσεις που κατέγραψε η Τροχαία σε σχολικά λεωφορεία, σε ειδική εξόρμηση που έκανε στις 6 και 7 Μαρτίου, με στόχο τη διασφάλιση αυξημένου επιπέδου οδικής ασφάλειας κατά τη μεταφορά μαθητών από και προς σχολικά συγκροτήματα.
Με βάση τα στοιχεία, στους 585 ελέγχους σχολικών λεωφορείων, βεβαιώθηκαν συνολικά 263 παραβάσεις.
Ειδικότερα, 186 για παραβίαση της νομοθεσίας περί τοποθέτησης και λειτουργίας ταχογράφου, 11 για μη χρήση - έλλειψη ζωνών ασφαλείας, 11 για μη αναγραφή ορίου ταχύτητας, 4 για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, 3 για φθαρμένα ελαστικά και 48 για λοιπές διατάξεις της τροχαίας νομοθεσίας.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, οι τροχονομικοί έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.