Κατά τις έρευνες στα σπίτια των δύο 26χρονων, βρέθηκαν συνολικά 20,2 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας
Μάνος Τσαγκαράκης
Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 0,4 γραμμαρίου που βρέθηκε στην κατοχή δυο νεαρών Ελλήνων, όταν ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κοζάνη, ήταν αρκετή για να συλληφθούν.
Όμως, κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δύο 26χρονων, σε αυτό του ενός βρέθηκαν συνολικά 20,2 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δεύτερος δεν είχε κάτι επιβαρυντικό στο σπίτι του, αλλά στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων προέκυψε ότι ήταν… συνεταίροι στην πώληση της κοκαΐνης!
Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίο διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.