Καιρός: Στην Κρήτη «τρέχουν» να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης εξαιτίας κακοκαιρίας

Καιρός: Στην Κρήτη «τρέχουν» να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης εξαιτίας κακοκαιρίας

Ελάχιστες, έως μηδενικές, είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που παίρνουν τηλέφωνο για να γεμίσουν τα ντεπόζιτά τους με πετρέλαιο θέρμανσης καθώς οι περισσότεροι αρκούνται στα 200 λίτρα μόνο και μόνο για να μπορέσουν να αντέξουν στην κακοκαιρία

petrelaio
«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα των πρατήριων υγρών καυσίμων στο Ηράκλειο της Κρήτης από πολίτες που θέλουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης για να προφυλαχτούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Κρήτη.

«Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα ως προς την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης εξαιτίας του καιρού. Πολλοί είναι οι πολίτες που παίρνουν τηλέφωνα για να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης φοβούμενοι τη νέα κακοκαιρία που είναι προ των πυλών», αναφέρει, μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος των βενζινοπωλών νομού Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης ο οποίος παράλληλα επισημαίνει πως «δυστυχώς έχουμε μία γενική αύξηση στα καύσιμα ενώ αυτήν την ώρα το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται τα 1,06 ευρώ το λίτρο».

Βάζουν τόσο… όσο

Μπορεί οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης να θέλουν να προφυλαχτούν από το τσουχτερό κρύο ωστόσο το… πορτοφόλι τους δεν τους επιτρέπει να προμηθευτούν αρκετή ποσότητα πετρελαίου.

Ελάχιστες, έως μηδενικές, είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που παίρνουν τηλέφωνο για να γεμίσουν τα ντεπόζιτά τους με πετρέλαιο θέρμανσης καθώς οι περισσότεροι αρκούνται στα 200 λίτρα μόνο και μόνο για να μπορέσουν να αντέξουν στην κακοκαιρία.

Κλείσιμο
«Δυστυχώς υπάρχει μία οικονομική στενότητα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι Ηρακλειώτες να μην μπορούν να προμηθευτούν τις ποσότητες πετρελαίου που χρειάζονται. Το πιο σύνηθες είναι να βάζουν 200 με 300 λίτρα περίπου που θα τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν ζεστά την περίοδο της κακοκαιρίας», τόνισε σχετικά ο κ. Σαμόλης.

Πτώση στην κίνηση του… πετρελαίου θέρμανσης

Μπορεί ο μακρύς και δύσκολος χειμώνας να έχει κάνει περισσότερους πολίτες να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Σαμόλη παρατηρείται μία πτώση στην κίνηση.

Πηγή:Cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης