Αίγιο: Εξιχνιάστηκε κλοπή 23.500 ευρώ από ταχυδρόμο

Αίγιο: Εξιχνιάστηκε κλοπή 23.500 ευρώ από ταχυδρόμο

Οι δράστες  έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές τα τελευταία χρόνια με ληστείες και κλοπές

astinomia-deftero
Ένας 42χρονος Έλληνας που συμμετείχε σε σπείρα η οποία «χτυπούσε» πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και λήστευε τους ενοίκους, ήταν ένας από τους τρεις κακοποιούς που είχαν αρπάξει την τσάντα μιας ταχυδρόμου με μεγάλο χρηματικό ποσό, πριν από 14 μήνες στο Αίγιο.

Τόσο αυτός, όσο και ένας 46χρονος συνεργός του στην κλοπή που επίσης ταυτοποιήθηκε, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές τα τελευταία χρόνια με ληστείες και κλοπές. Μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, είχαν πάει στις 4 Δεκεμβρίου του 2017 στην κοινότητα Καλλιθέα Αιγίου με μια κλεμμένη μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο. Προφανώς γνώριζαν ότι ήταν το χωριό της γυναίκας, που εργάζεται ως ταχυδρομική διανομέας στο Αίγιο και είχε παραλάβει από την υπηρεσία της 23.500 ευρώ για την πληρωμή συντάξεων.

Μόλις η διανομέας πάρκαρε το αυτοκίνητό της και ανέβηκε στο σπίτι της για να πάρει κάτι, ο ένας από τους μαυροντυμένους κουκουλοφόρους έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, άρπαξε την τσάντα με τα χρήματα και εξαφανίστηκε με την κλεμμένη μηχανή, μαζί με τον ένα συνεργό του ενώ ο άλλος τους κάλυπτε με το αυτοκίνητο!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αιγιαλείας, που οδήγησαν στους δυο σεσημασμένους δράστες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης