Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πρώτους διαδηλωτές που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος καθώς σε όλη την έκτασή της είχαν γραφτεί συνθήματα από αντεξουσιαστές.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν τα συνθήματα τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Οι άγνωστοι έγραψαν, μεταξύ άλλων, «οι εθνικές ιδέες γεννούν νεκροταφεία» και «Σε Ελλάδα-Τουρκία-Μακεδονία ο εχθρός είναι τα Κράτη, Αφεντικά και Πατριαρχία».
Όπως ανέφεραν επιχειρηματίες από το Σύνταγμα στην πλατεία τα ξημερώματα δεν υπήρχε αστυνόμευση.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.