Έβρος: Αθώος ο Τούρκος οδηγός που είχε συλληφθεί στις Καστανιές
Το Εφετείο έκρινε αθώο τον Τούρκο χειριστή σκαπτικού μηχανήματος που είχε συλληφθεί τον Μάιο για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα – Ο Μουσά Αλερίκ δεν ήταν παρών στη διαδικασία
Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας ο Τούρκος χειριστής σκαπτικού μηχανήματος, Μουσά Αλερίκ, που είχε συλληφθεί στις Καστανιές Έβρου.
Ο Μουσά Αλερίκ είχε καταδικαστεί αρχικά σε ποινή 5 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή και καταβολή 1.500 ευρώ για παράνομη είσοδο στη χώρα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας, όπως αναφέρει και το radioevros.gr.
Όμως, άσκησε έφεση, που έγινε δεκτή, ενώ αποφασίστηκε και η επιστροφή του σκαπτικού μηχανήματος στην Τουρκία.
Ο Μουσά Αλερίκ δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, καθώς δεν είχε εκδώσει διαβατήριο, ωστόσο εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή