Ηράκλειο: Έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του και βγήκε από τα συντρίμμια μόνος του!
O 18χρονος κατάφερε να αναρριχηθεί στο δύσβατο σημείο και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς
Μια μεγάλη περιπέτεια έζησε τη νύχτα ένας νεαρός οδηγός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσαράς.
Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο 18χρονος οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε με το ΙΧ που οδηγούσε κοντά στον Λέντα σε γκρεμό βάθους αρκετών μέτρων.
Το ευτύχημα ήταν ότι ο νεαρός άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να βγει μόνος του από τα συντρίμμια του οχήματος, να αναρριχηθεί στο δύσβατο σημείο και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς.
Αρχικά οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να νοσηλευτεί.
Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς