Έγκλημα στη Ρόδο: Η μητέρα του 21χρονου λέει τώρα ότι ο γιος της έχει πρόβλημα με ναρκωτικά

Έγκλημα στη Ρόδο: Η μητέρα του 21χρονου λέει τώρα ότι ο γιος της έχει πρόβλημα με ναρκωτικά

Φέρεται να κατέθεσε ότι παρακολουθούσε πρόγραμμα απεξάρτησης στη Ρόδο

roditis-ne1
Σε πλήρη εξέλιξη είναι η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στο πλαίσιο των ερευνών την Παρασκευή κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου Έλληνα που έχει προφυλακιστεί μαζί με τον 19χρονο ως κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική η μητέρα του 21χρονου στην κατάθεσή της είπε ότι γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα του 21χρονου υποστήριξε ότι ο γιος της υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Ο 21χρονος Ροδίτης έχει ματαφερθεί στις φυλακές Γρεβενών με τις πληροφορίες του Kozanimedia να αναφέρουν ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον 19χρονο Αλβανό σε έναν λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης