Καλαϊτζίδης για τη σύλληψή του: Δεν θα σχολιάσω τι λένε τα μίντια και πώς το παρουσιάζουν
Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάνω οποιαδήποτε ενημέρωση για την σύλληψη μου τις κατηγορίες η για το τι έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού προχτές όπου και ξεκίνησε η ιστορία, γράφει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά την αναβολή της δίκης του
Με μία ανάρτηση στο facebook σχολίασε τη σύλληψή του και την αναβολή της δίκης του του με την κατηγορία της απειλής, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης. Η συγκεκριμένη δίκη αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου, ενώ ο ίδιος δικάζεται για άλλες υποθέσεις και στις 27 και στις 30 του μήνα.
Ο Καλαϊτζίδης γράφει: Πριν απο λίγο έφυγα απο την ευελπίδων.Πήρε αναβολή η δίκη μου για τις 28 Νοεμβρίου.Εχω επίσης δίκη στις 27 και στις 30. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάνω οποιαδήποτε ενημέρωση για την σύλληψη μου τις κατηγορίες η για το τι έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού προχτές όπου και ξεκίνησε η ιστορία. Η να κάτσω να σχολιάσω τι λένε τα μίντια και πως το παρουσιάζουν.Ζούμε μια παράνοια.Και όποιος αντέξει.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV