Προκλητικός ισχυρισμός του ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου για Κατσίφα: Μπράβο στις ειδικές δυνάμεις που ενήργησαν άμεσα

Ο ηθοποιός που κάνει καριέρα στην Ελλάδα σε συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση αναρωτήθηκε τι άλλο θέλουν οι μειονοτικοί, εξήρε τη στάση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Αλβανίας και τον τρόπο που αντέδρασαν, παρότι η επιχείρηση κατέληξε στη δολοφονία Κατσίφα, και υποστήριξε ότι όσοι πήγαν στην κηδεία πήγαν για να προκαλέσουν και να χυθεί αίμα

«Αυτοί που ήρθαν ήθελαν να προκαλέσουν δικούς μας αστυνομικούς για να χυθεί κι άλλο αίμα»: Την εκτίμηση αυτή εξέφρασε ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου παίρνοντας μέρος σε συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση, την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο ηθοποιός που κάνει καριέρα στην Ελλάδα και έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν, ενώ ο ίδιος είναι ανοιχτά προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε στην ίδια εκπομπή ότι «δεν μπορεί να καταλάβει τί άλλο ζητούν οι μειονοτικοί».Ο Λαέρτης Βασιλείου (Laerti Vasili), ο πατέρας του οποίου είναι Αλβανός και η μητέρα του Ελληνίδα, μετείχε στην εκπομπή με θέμα «Είναι Ελληνικό έδαφος οι Βουλιαράτες;» Όπως υποστήριξε όσοι πήγαν στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα πήγαν για να προκαλέσουν, ενώ αν και ήταν «σοβινιστές και φασίστες δεν εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό», είπε για να προσθέσει: «Το ερώτημα είναι τι ρόλο θα συνεχίσει να παίζει η μειονότητα από εδώ και πέρα κι αν θα βγει κανείς από την μειονότητα να καταδικάσει τη πράξη του Κωνσταντίνου.»

Σε άλλο σημείο των παρεμβάσεών του, ο Λαέρτης Βασιλείου υποστήριξε ότι «Σήμερα (σ.σ.την ημέρα της κηδείας Κατσίφα) το Αλβανικό κράτος είναι νικητής. Κέρδισε απέναντι στη προβοκάτσια». Μάλιστα, ο Βασιλείου, απέδωσε επίσης εύσημα στις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας που «ενήργησαν γρήγορα και δεν είχαμε άλλα θύματα».

Ο ηθοποιός, αφού εξήρε τη στάση 14 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν στο Star Channel κατηγορώντας το για διαστρέβλωση της ιστορίας και ότι προσέδωσε εθνικιστική διάσταση στη δολοφονία Κατσίφα, εξέφρασε την άποψή του για το πως πρέπει να κινηθεί η Αλβανία, υποστηρίζοντας:
«Πρέπει οι 2 χώρες να συζητήσουν τα ιστορικά γεγονότα που διδάσκονται στα βιβλία, για να αλλάξουν οι διαστρεβλώσεις, όπως ακριβώς έκανε η Τουρκία που ανάγκασε την Ελλάδα να αλλάξει τα βιβλία της ιστορίας που αναφέρονταν στην Μικρά Ασία και όλα τα εδάφη από τη Σμύρνη μέχρι την Κωνσταντινούπολη.
Πρέπει να ξαναγραφτεί η ιστορία, πρέπει να παραδεχθούν το ρόλο των Αρβανιτών στην Ελληνική Επανάσταση γιατί διαφορετικά θα έχουμε εκμετάλλευση από εθνικιστικούς κύκλους και θα συμβαίνουν αυτά που συνέβησαν στους Βουλιαράτες. (...) Εμείς οι Αλβανοί ως αρχαίος λαός που ζούμε στα δικά μας εδάφη, έχουμε φανεί πιο φιλικά απ’ ότι θα έπρεπε, ακόμα και σε όσους ήρθαν εδώ, τους Σλάβους και τους Πελασγούς.»

Από τα πυρά του Λαέρτη Βασιλείου δεν ξέφυγε η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, που κηρύχθηκε persona non grata στην Αλβανία. Ειδικότερα, ο Λαέρτης Βασιλείου, είπε: «Δείξαμε ανωτερότητα ως αλβανικός λαός και δώσαμε και μια απάντηση και στην ακραία Κύπρια Ευρωβουλευτή η οποία έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό μας λέγοντας ότι δεν μπορούμε να μπούμε στην Ευρώπη με αίμα. Σήμερα, λοιπόν, δεν χύθηκε καθόλου αίμα».

laertis-basiliu


Δείτε βίντεο: Προκλητικός ισχυρισμός του ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου για Κατσίφα: Μπράβο στις ειδικές δυνάμεις που ενήργησαν άμεσα
Προκλητικός ισχυρισμός του ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου για Κατσίφα: Μπράβο στις ειδικές δυνάμεις...

ΣΧΟΛΙΑ (368)

EΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ

ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ''ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ'' !!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .AN ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΕΡΤΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ .

Περαστικός

Δώστε χαρτιά στην μπαμπέσικη φάρα που με κάθε ευκαιρία φτύνουν την χώρα που τους ταίζει. Θα τολμήσει αυτό το καθαρματάκι να παίξει ξανά θέατρο στην Ελλάδα;;ρίξτε του φάπες να γυρίσει ξανά στο Αλβανοχώρι του ουστ κάθαρμα,αν σ ειχα μπροστά μου θα έφτυνα στην μούρη.....το λιγότερο,και δεν είμαι χρυσή αυγή για κάποιους που θα με πουν φασίστα.

ΤΤ Χαλάνδρι

Ο εν λόγω Αλβανός ενεδύθηκε την προβιά του βορειοηπειρώτη προκειμένου να προσληφθεί στο Ε.Θ. επίσης τα εκτρωματικά "εργα" που έχει πάιξει ή σκηνοθετήσει βρύθουν ανθελληνισμού και αντιχριστιανισμού σε βαθμό περιΰβρισης θείων (βλ. θέατρο "Χυτήριο). Η θυσία του - εθνομάρτυρα πλέον - Κωνσταντίνου Κατσίφα φώτισε τις ηρωικές κοινότητες των Ελλήνων στην Β.Ήπειρο, όλοι είδαμε, συγκινηθήκαμε, προβληματιστήκαμε. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, αν ήθελε μπορούσε να πάρει πολλούς αλβανοαστυνομικούς στον θάνατο, αλλά δεν το έκανε, δεν τον ενδιέφερε. Άνοιξε τα χέρια και θυσιάστηκε, για την μάνα πατρίδα. Εξ ου και η άρνηση των Αλβανών να δώσουν στην δημοσιότητα το παραμικρό. Αλβανέ "ηθοποιέ" είθε να ζήσεις 100 χρόνια, να μακροημερεύσεις με το όνειδος στην καμπούρα σου: αυτό του Αλβανού δωσίλογου εν Ελλάδι.

100 χρονια υπαρξη η αλβανια 50 τα σκοπια

και θελουν να κλεψουν το εδαφος της Πατρίδας μας μαζί με την Ιστορία μας !!! επειδή βρεθηκαν πορτοκαλι, πρασινοι, κοκκινοι, μπλε και ποικιλοχρωμοι πολιτικοί απατεώνες που αφηνουμε ακόμη σε αδειο γηπεδο να μασ κλωτσουν εως θανατου η νεου ξεριζωμου

Αρχαιολογικοί χώροι, που διατρανώνουν την ελληνικότητα της Βορειας Ηπείρου από τα πανάρχαια έτη.

Βουθρωτό, Ογχησμός (Άγιοι Σαράντα), Φοινίκη, Αντιγόνεια (περιοχή Αργυροκάστρου), Αντιπάτρια (Μπεράτι), Αμαντία, Νίκαι, Πήλιον, Ωρικόν, Κεμάρες (Χειμάρα), Θρόνιον αναφέρουμε ενδεικτικά...................... Και πέρα απ’ αυτές και οι αποικίες, όπως η Επίδαμνος (Δυρράχιο) αρκετά βόρεια..................................................................................

Laerti ...

... μήπως ξέρεις πως είναι ο αλβανός στα ιαπωνικά;;;;;;;

BILL78

Για τα μπάζα είναι η μετάφραση παλικάρι μου!να μορφώνεσαι!!

Λαέρτης Βασιλείου

Yatabaza

Η Βόρεια Ηπειρος έχει ευρήματα της μυκηναϊκής εποχής.

Αυτά με τα άλλα της Αιανής κατέρριψαν τον «ιστορικό» μύθο των ανθελλήνων περί περιορισμού των ελληνικών φύλων χαμηλότερα της νότιας γραμμής της αρχικής τους κατοικίας. _____________________________________Πασχίζουν οι Ιταλοί, κυρίως, αρχαιολόγοι να καλύψουν τις μαρτυρίες της παρουσίας των Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο, την κατεχόμενη από τους Αλβανούς, με βάση συνθήκη στην οποία πρωτοστάτησαν Αυστρία και Ιταλία.Όμως οι λίθοι βοούν.......................

ΑΠΟ ΤΟ 2300 Π.Χ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

ΔΗΛΑΔΗ 3318 ΕΤΗ ΗΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ !!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------- ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ -------------------------------------------------------------------------------------

Οι Αρβανίτες, Έλληνες στην καταγωγή, γι’ αυτό και

άρρηκτα συνδεθέντες με τους λοιπούς στην ιστορική τους πορεία, αυτοαποκαλούνται Αρμπέρορ, μιλούν Αρμπερίστ και δεν γνωρίζουν τίποτε για Σκιπερί και Σκιπετάρ, με τα οποία αυτοπροσδιορίζονται οι σύγχρονοι Αλβανοί. Ανιστόρητοι, γεμάτοι συμπλέγματα και με διάθεση υποτέλειας αρκετοί ανθέλληνες Έλληνες της εποχής μας επιχειρούν να χρίσουν Αλβανούς όχι μόνο τους καταδυναστευόμενους αδελφούς μας της Βορείου Ηπείρου, αλλά και σημαντικό μέρος των ελευθέρων, στην ουσία δουλωμένων ή δουλοφρόνων Ελλήνων.

@

Όσο και να μην σου αρέσει φασιστάκο αρβανίτες και αλβανοί είναι ένα και το αυτό. Οι βλακείες περι φυλετικής καθαρότητας θα δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στην χώρα. Δεν ειμαι αρβανίτης, αλλά αν ήμουν ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ "ΛΟΓΙΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΆΡΤΗ ΜΟΥ.

Τα έχετε κάνει...

Έξω όλοι οι παράνομοι ξένοι απο τη χώρα μας επιτέλους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης