Πρόκληση δίχως τέλος από τους Αλβανούς: Ανεπιθύμητη και η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους!

7n657h65r7

Μετά τους 52 Έλληνες, ανεπιθύμητη και η πρώτη βουλευτής που βρέθηκε κοντά στην οικογένεια Κατσίφα - «Πρόκειται για ένα τίτλο τιμής να μπω στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου, δικτατορικού καθεστώτος» δήλωσε η ίδια - Η ευρωβουλευτής ήταν στους Βουλιαράτες και για την κηδεία του 35χρονου ομογενή

Δεν έχουν προηγούμενο, τουλάχιστον σε ευρωπαικό κράτος, οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Κυβέρνηση Ράμα… Μετά τους 52 Έλληνες κήρυξε persona non grata, ανεπιθύμητη δηλαδή στην χώρα, την Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Κληθείσα να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, η κ. Θεοχάρους ανέφερε στο SigmaLive της Κύπρου πως πρόκειται για ένα τίτλο τιμής για την ίδια να μπει στο στόχαστρο ακόμη ενός διεφθαρμένου,δικτατορικού καθεστώτος, ενώ επιβεβαιώθηκε τόσο από το Λονδίνο όσο και από την Αθήνα για αυτή την εξέλιξη.

«Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίστασή μου, ούτε την βούλησή μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Θεοχάρους είχε μεταβεί στη Βόρεια Ήπειρο για την κηδεία του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα και επισκέφθηκε την χαροκαμένη μητέρα του 35χρονου και περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά είδε στην περιοχή αλλά και τις «σκηνές αρχαίας τραγωδίας» που διαδραματίστηκαν στο σπίτι του δολοφονηθέντος, κίνηση που προφανώς ενόχλησε την Αλβανία.

Η ίδια αναμένεται να μιλήσει για τη δολοφονία του Κατσίφα τη Δευτέρα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Κύπρια Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη είναι σκιώδης εισηγήτρια του ενταξιακών συνομιλιών της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Πηγή: epiruspost.gr

ΣΧΟΛΙΑ (189)

Κούλης

Eγώ θέλω εκλογές.

Panos

Δεν ψωνίζουμε από καταστήματα αλβανών ή από καταστήματα που εργάζονται αλβανοί. Επίσης κάνουμε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας όταν πέσει στην αντίληψή μας αλβανός να κάνει δουλειές του ποδιαριού (σκαψίματα, βαψίματα, οικοδοκιμά κλπ.) Η καταγγελία μπορεί να γίνει και ανώνυμα. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην νομιμότητα κύριοι.

στερεολλαδιτης Μακεδονομαχος

Τωρα το ποιος θα χασει ,Ραμα, θα το δεις . Οι 52=1 "ανεπιθυμητοι" δεν νομιζω οτι θα χασουν και πολλα πραγματα αν δεν ξαναρθουν Αλμπανια!

Γκιαουρης

Βασικα ηρεμηστε ολοι σας και καντε την αυτοκριτικη σας!! Αληθεια ποσοι απο εσας τολματε να κανετε τεστ DNA να δειτε απο που κραταει η σκουφια σας?

ΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΠΛΗΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

@Γκιαούρης

Το έχει κάνει για εμάς ο Βιολόγος Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, σε έρευνα του για το DNA των Ελλήνων... Εσύ μπορείς να μείνεις με τον φθόνο σου Αλβανέ!

10 Νοε 2018 Ὅταν ὁ Χρουστσόφ ἀντίκρισε τούς Ἕλληνες τῶν Ἁγίων Σαράντα

Ὅταν ἐπισκέφθηκα τούς Ἁγίους Σαράντα, ἕνα πανέμορφο λιμάνι στήν Ἀδριατική, μέ ὑποδέχθηκαν ἐνθουσιώδη Ἑλληνικά πλήθη, πού ζητωκραύγαζαν συνέχεια στήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Δημιουργήθηκε μία ἀτμόσφαιρα καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ καί μόνο οἱ ἄγριες φάτσες τῶν Ἀστυνομικῶν καί οἱ μορφές τῶν Ἀλβανῶν ἐπίσημων, θύμιζαν τήν Ἀλβανική κρατική παρουσία. Ἐξέφρασα τήν ἔκπληξη καί τόν θαυμασμό μου στόν σύντροφο Ἐνβέρ Χότζα, γιά τήν ἐντυπωσιακή παρουσία τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ, ὁ ὁποῖος, φανερά ἐνοχλημένος, προσπάθησε νά μέ πείσει, ὅτι πρόκειται για εξελληνισμένους γλωσσικά Ἀλβανούς..."

Χριστιανος Ορθοδοξος

Ο Ιωάννης είναι ο μόνος Ευαγγελιστής, ο οποίος περιλαμβάνει το περιστατικό της συναντήσεως του Ιησού με τους Έλληνες αμέσως μετά τη θριαμβευτική του είσοδο στην Ιερουσαλήμ : ῏Ησαν δέ τινες ῞Ελληνες ἐκ τῶν ἀναβαινόντων, ἵνα προσκυνήσωσιν ἐν τῇ ἑορτῇ. Οὗτοι οὖν προσῆλθον Φιλίππῳ τῷ ἀπὸ Βηθσαϊδὰ τῆς Γαλιλαίας, καὶ ἠρώτων αὐτὸν, λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τὸν ᾿Ιησοῦν ἰδεῖν. Ἔρχεται Φίλιππος, καὶ λέγει τῷ ᾿Ανδρέᾳ, καὶ πάλιν ᾿Ανδρέας καὶ Φίλιππος λέγουσι τῷ ᾿Ιησοῦ. Ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου.

Τεο7

Πολιτικοί και ΜΜΕ υποστηρίζουν τα αλβαναρια

Ὅταν ὁ Χρουστσόφ ἀντίκρισε τούς Ἕλληνες τῶν Ἁγίων Σαράντα

Σε ἀντίθεση μέ τή βόρεια Ἀλβανία, οἱ νότιες περιοχές, χάρις στό Ἑλληνικό στοιχεῖο, παρουσιάζουν μια... πολύ ἀνώτερη πολιτιστική εἰκόνα, κάτι τό ἐντελῶς ξεχωριστό ἀπό τήν ὑπόλοιπο χώρα.

Jim

Αυτοί που τα έκαναν και πριν έλθουν οι Αλβανοί.

Jim

Ποιοι δουλεύουν ρε καραγκιόζη. Πήγαινε σε κανένα everest να δεις . Γεμάτο Αλβανούς είναι . Το που βρίσκουν λεφτά είναι άλλο θέμα. Χασισακι ξέρεις εσύ....

@Ναι....ναί....ναί....

Γενικά τα Everest όλων των πόλεων της Ελλάδος...είναι η αδυναμία των Αλβανών!! Αραγμένα παντού Αλβαναριά να παίρνεις δρόμο να ..φεύγεις!!!!!!!!

Jim

Αλβανε άστο . Το αλφάβητο σου είναι μωρό ακόμα . Πριν 100 χρόνια πήρατε αλφάβητο στην αλβανια. Όπου σκάψεις στην Αλβανία από κάτω αρχαία Ελληνικά βρίσκεις.και μην μου πεις ότι οι Αλβανοί είναι Ιλλυριοι γιατί θα γελάσω .Αυτά να τα λέτε στην Αλβανία για Ιλλυριούς και παραμύθια . Βγάλε το σκασμό επιτέλους εσύ και οι όμοιοι σου. Γιατί ευτυχώς υπάρχουν λίγοι σωστοί Αλβανοί .

Άστα Τζιμακο!

Το μόνο κοινό των νεοελλήνων με τους αρχαίους είναι ότι κατοικούν (άλλους τους κουβάλησαν να κατοικήσουν) στον ίδιο τόπο.Οι αλβανοί είναι ιλυριοι και πολύ πιο κοντά γενετικά στους αρχαίους ελληνες αποτι οι νεοέλληνες.Α, ναι, υπάρχουν ελάχιστα ίχνη αρχαιοελληνικού αίματος στους Ελλαδίτες από τους Αρβανίτες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lefed-1

Την επιτυχία της ελληνικής αποστολής κάνει μεγαλύτερη το γεγονός ότι στην άσκηση παίρνουν μέρος επαγγελματίες των επίλεκτων σωμάτων του στρατού με μέσο όρο ηλικίας σαφώς πολύ μικρότερο από αυτό των 40 χρόνων των μελών της ΛΕΦΕΔ

folegandros-gata

Σε βάρος των δύο μαθητών έχει σχηματιστεί δικογραφία - Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου ζήτησε να επιβληθεί και πρόστιμο 30.000 ευρώ στον γονέα του ενός εκ των παιδιών

tatsopoulos_ar

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής περιέγραψε για πρώτη φορά στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» και τον Αντώνη Σρόιτερ τις δραματικές στιγμές που έζησε με την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του - Οι δύσκολες αποφάσεις στο δρόμο για το Ιπποκράτειο, το 5ωρο χειρουργείο «χωρίς περιθώριο λάθους» και το κλάμα όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την γυναίκα του στη ΜΕΘ

ekrixi-atm-glifa

Τέσσερις οι δράστες - Στις 4 τα ξημερώματα η έκρηξη - Πληροφορίες ότι τους περίμεναν συνεργοί τους με αυτοκίνητα για να διαφύγουν

24069958_lie

Λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, μετανάστης κάλεσε τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και ζήτησε βοήθεια - Στις έρευνες παίρνουν μέρος  δύο περιπολικά πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό σκάφος της Frontex καθώς και ένα ελικόπτερο της Frontex

2