Κρήτη: Θλίψη για τον χαμό του 21χρονου μουσικού από το Τυμπάκι

Κρήτη: Θλίψη για τον χαμό του 21χρονου μουσικού από το Τυμπάκι

Ο 21χρονος μουσικός Γιώργος Ροδουσάκης επέστρεφε στο σπίτι του από βραδινή έξοδο όταν στις 5 το πρωί έχασε τον έλεγχο και συγκρουστηκε μετωπικά σε έναν πέτρινο τοίχο

kriti2
Ο άτυχος Γιώργος Ροδουσάκης είναι το νέο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε ένα πέτρινο σπίτι.

Από την σύγκρουση, δυστυχώς ο 21χρονςο νέος έχασε την ζωή του αφού το αυτοκίνητο του μάρκας Audi έπεσε με σφοδρότητα στον πέτρινο τοίχο και σωρός από πέτρες έπεσαν στο ιχ του και πάνω του.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του καθώς η ζωή του «χάθηκε» πριν προλάβει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο 21χρονος μουσικός Γιώργος Ροδουσάκης επέστρεφε στο σπίτι του από βραδινή έξοδο όταν στις 5 το πρωί έχασε τον έλεγχο και συγκρουστηκε μετωπικά σε έναν πέτρινο τοίχο.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος νέος σκοτώθηκε ανήμερα της γιορτής του ενώ συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν πως έφυγε το νωρίς από την ζωή.

Χαρακτηριστικά είναι και τα μηνύματα των φίλων του στο Facebook τα οποία αποχαιρετούν τον άτυχο μουσικό.

Κλείσιμο


«Απόψε Παναγία μου στον Άδη θα γλεντούνε, για ένα μερακλή νεκρό που θα υποδεχτούνε....» αναφέρουν μεταξύ άλλων και συνεχίζουν «Πλάκα βαριά να μη πατείς κάμε τη τη θυσία γιατί ο Νιος που σκέπασες είχε μεγάλη αξία.....».

«Πάντοτε θα 'ναι δίπλα μας η σκέψη η δικιά σου, θα λείπει όμως ο ασκιανός που κάναν τα φτερά σου......» και «Καλό ταξίδι ΓΙΩΡΓΙΟ.........😢» του γράφουν χαρακτηριστικά στο Facebook, μία μαντινάδα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης.



«Ποιος στο σημάδι σ' έβαλε... αητέ μου κι έπαιξε σου.. Και τη χαριστική βολή.. Στα δυο φτερά έδωκε σου...» και «Με το λαούτο αγκαλιά.. θα κατεβείς στον Άδη.. να πάρει από τη λάμψη σου.. λάμψη και το σκοτάδι...» γράφουν.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου νέου σόκαρε τους πάντες στην Κρήτη οι οποίοι δεν πιστεύουν πως ένα τόσο νέο παιδί έχασε την ζωή του στον δρόμο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης