Ένοπλη ληστεία στο ξενοδοχείο «Midas» στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος δράστης εισέβαλε λίγο μετά τις 2:00 στο ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε υπάλληλο, που βρισκόταν στην υποδοχή και απέσπασε χρηματικό ποσό
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ροζ ξενοδοχείο «Midas» που βρίσκεται στο 19ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος δράστης εισέβαλε λίγο μετά τις 2:00 στο ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε υπάλληλο, που βρισκόταν στην υποδοχή και απέσπασε χρηματικό ποσό.
Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.