Οπλισμένοι αλλοδαποί διακινούσαν ναρκωτικά στην Κω

Οπλισμένοι αλλοδαποί διακινούσαν ναρκωτικά στην Κω

Οι δράστες ηλικίας 50, 45 και 24 χρόνων ακινητοποιήθηκαν σε έναν δρόμο της πόλης από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας και ακολούθησε έρευνα στον χώρο που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα

αστυνομια
Οπλισμένοι με ένα μεταλλικό κλομπ μήκους 57 εκατοστών και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 21 εκατοστών, ήταν οι τρεις αλλοδαποί που διακινούσαν χασίς, ναρκωτικά χάπια, αλλά και λαθραίο καπνό στην Κω. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς κυκλοφορούσε με πλαστό δελτίο Βελγικής ταυτότητας.

Οι δράστες ηλικίας 50, 45 και 24 χρόνων ακινητοποιήθηκαν σε έναν δρόμο της πόλης από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας και ακολούθησε έρευνα στον χώρο που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα. Μέσα, βρέθηκαν 70 «φιξάκια» ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 118 γραμμαρίων έτοιμα για πώληση, 20 χάπια ναρκωτικών σκευασμάτων, 40 συσκευασίες καπνού βάρους δυο κιλών και 27 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Εκτός από την πλαστή ταυτότητα, το κλομπ και το μαχαίρι, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 410 ευρώ και τέσσερις προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες. Οι τρεις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τα λαθραία προϊόντα καπνού παραδόθηκαν στο Τελωνείο του νησιού για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης