Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Μενίδι, στους πρόποδες της Πάρνηθας
Η φωτιά ξέσπασε σε οικοπεδική έκταση - Στο σημείο έσπευσαν 30 άνδρες της Πυροσβεστικής με δέκα οχήματα, που κατάφεραν να την σβήσουν
UPD:
Πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα του Σαββάτου στην περιοχή του Μενιδίου, στην οδό Αγίας Παρασκευής, στους πρόποδες της Πάρνηθας.
Η φωτιά ξέσπασε σε οικοπεδική έκταση και στο σημείο έσπευσαν 30 άνδρες της Πυροσβεστικής με δέκα οχήματα. Η πρώτη εικόνα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής, όπως την μετέφεραν οι άνδρες από το μέτωπο της φωτιάς, ήταν καλή.
«Δεν εμπνέει ανησυχία, γίνεται κατάσβεση» έλεγαν από την Πυροσβεστική και, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στις 23:50, η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.