Μπόρις Τζόνσον: Ο «Mr.Brexit» απολαμβάνει τις διακοπές του στο Πήλιο

Μπόρις Τζόνσον: Ο «Mr.Brexit» απολαμβάνει τις διακοπές του στο Πήλιο

Ο Βρετανός πρώην υπουργός Εξωτερικών θα περάσει χαλαρές στιγμές στο Χόρτο του Πηλίου, σε κατάλυμα που διατηρεί ο πατέρας του στην περιοχή

johnson
Στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου έφτασε σήμερα το πρωί με πτήση της EasyJet ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Αλέξάντερ Μπόρις Τζόνσον.

Ο ίδιος πρόκειται να περάσει στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στο Χόρτο του Πηλίου τις καλοκαιρινές του διακοπές, σε κατάλυμα που διατηρεί ο πατέρας του στην περιοχή, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο.

Ο κ. Τζόνσον πέταξε στην οικονομική θέση της low cost αεροπορικής εταιρείας και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βόλου στις 11.20 το πρωί. 

Ως τακτικός επισκέπτης της περιοχής είχε εντοπιστεί από τη “Μαγνησία” στις αρχές Αυγούστου του 2016 μόλις είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών υπό την πρωθυπουργό Τερέσα Μέι, κάνοντας μάλιστα δηλώσεις για την αγάπη που τρέφει για το Πήλιο αλλά και τις Ελληνοβρετανικές σχέσεις.

johnson


Κατά της διάρκειας της αναμονής για την παραλαβή των αποσκευών της οικογένειας ο Τζόνσον μίλησε και φωτογραφήθηκε σε χαλαρό κλίμα με αρκετούς από τους συνεπιβάτες του που τον αναγνώρισαν. Δεν ήταν λίγοι βέβαια και αυτοί που καυτηρίασαν την πολιτική του στο θέμα του Brexit.

Στις αρχές Ιουλίου ο Τζόνσον υπέβαλε την παραίτησή του ως ο τρίτος υπουργός που επέλεξε να φύγει από τη βρετανική κυβέρνηση παρά να στηρίξει τα πλάνα της Τερέζα Μέι για «ήπιο» Brexit.


Πηγές: thenewspaper.gr, magnesianews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης