Εξαφανίστηκαν οι κάδοι απορριμμάτων στην Κέρκυρα!

Εξαφανίστηκαν οι κάδοι απορριμμάτων στην Κέρκυρα!

Έκκληση του αντιδημάρχου να επιστραφούν οι κάδοι στα σημεία που είχαν τοποθετηθεί

kerkyra
Μέσα σε όλα τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η Κέρκυρα όσον αφορά τα απορρίμματα ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα αυτό της εξαφάνισης των κάδων (πράσινων και μπλε).

Από Βορρά μέχρι Νότο οι κάδοι έχουν γίνει σπάνιο θέαμα, ενώ πλέον η εναπόθεση των σκουπιδιών από τους πολίτες έχει καταντήσει ”μπελάς” αφού θα πρέπει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις για να βρουν κάδους για σύμμεικτα και για ανακύκλωση.

Σ. Ασπιώτης: Οι πολίτες να επιστρέψουν τους κάδους.

Την ίδια στιγμή ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και η Υπηρεσία απευθύνουν έκκληση σε όλους όσους πήραν τους κάδους να τους επιστρέψουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Σπύρου Ασπιώτη στο Corfutvnews: «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους κάδους και θα πρέπει να σταματήσει. Πρέπει οι πολίτες που έχουν πάρει κάδους, τους έχουν απομακρύνει ή φυλάξει κάπου, να τους βάλουν στις θέσεις τους ούτως ώστε να μπορεί ο πολίτης να βάζει την ανακύκλωση του σε μπλε κάδο και το σύμμεικτο στο πράσινο. Είναι γεγονός ότι οι κάδοι έχουν χαθεί, έχουν καεί και έχουν απομακρυνθεί από τα σημεία. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας κάνει να σταματήσουμε την προσπάθεια. Επίσης ένα ακόμα φαινόμενο των τελευταίων ημερών είναι ότι οι πολίτες φεύγουν από το μέρος που διαμένουν και πάνε στα επόμενα για να ρίξουν τα απορρίμματα. Αυτό δεν είναι καλό ούτε σωστό γιατί καταλαβαίνετε επιβαρύνεται κάποιο άλλο μέρος».

Πηγή: www.corfutvnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης