Πρόκειται για 44 γυναίκες, 35 άνδρες, 11 παιδιά και δύο θύματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί - Δόθηκε στη δημοσιότητα 17 ημέρες μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου στο Μάτι
Τη λίστα με τα 92 θύματα από τη φωτιά στο Μάτι που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασιάς 17 ημέρες μετά την εθνική τραγωδία δημοσιεύει το protothema.gr.
Στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα 44 γυναικών, 35 ανδρών, 11 παιδιών αλλά και οι δύο σοροί που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Το πιο μικρό θύμα της ανείπωτης αυτής τραγωδίας είναι το 6 μηνών βρέφος και το μεγαλύερο μια γυναίκα 93 ετών.
Στη λίστα περιλαμβάνονται δύο Πολωνοί υπήκοοι, μια γυναίκα από τη Γεωργία, ένας Ιρλανδός και ένας Βέλγος.
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε σε 93 καθώς κατέληξε μια 78χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.