Εξαπάτησαν επιχειρηματία με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ στην Τήλο

Εξαπάτησαν επιχειρηματία με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ στην Τήλο

Ο ιδιοκτήτης επιχείρησης «τσίμπησε» το δόλωμα που του είχε ρίξει ένας άγνωστος στις 16 Ιουλίου, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του συστήθηκε ως διευθυντικό στέλεχος τραπεζικού υποκαταστήματος

astynomia
Θύμα απατεώνων που ισχυρίζονταν ότι μπορούσαν να εξασφαλίσουν την έγκριση προγράμματος επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ με χρηματικό ποσό πολύ μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, έπεσε πριν από τρεις εβδομάδες ένας ανυποψίαστος επιχειρηματίας στην Τήλο.

Ο ιδιοκτήτης επιχείρησης «τσίμπησε» το δόλωμα που του είχε ρίξει ένας άγνωστος στις 16 Ιουλίου, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του συστήθηκε ως διευθυντικό στέλεχος τραπεζικού υποκαταστήματος, που τάχα είχε τη δυνατότητα να του εξασφαλίσει υψηλότερη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα. Χωρίς να το καλοσκεφτεί, πείστηκε να καταθέσει 5.000 ευρώ σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό!

Όταν αντιλήφθηκε ότι τον είχαν εξαπατήσει, ο επιχειρηματίας ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς του σταθμού Τήλου, οι οποίοι έκαναν έρευνες και κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι πίσω από την κομπίνα κρύβονταν ένας 35χρονος Έλληνας και ένας 39χρονος αλλοδαπός, ενώ ερευνάται η εμπλοκή ενός ακόμη άγνωστου συνεργού τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης