Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από καρδιακό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από καρδιακό επεισόδιο

 Εισήχθη στο  νοσοκομείο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα  της Παρασκευής με έντονο πόνο στο στήθος και ταχυαρρυθμία - Δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν

mikis_theodorakis_mesa
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης, μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, το οποίο υπέστη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
 
Ο Μ. Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από το περιβάλλον του μεγάλου δημιουργού.
 
Οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει τώρα περάσει. Είναι όμως, επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας του κ. Θεοδωράκη, εκφράζουν, ωστόσο, την αισιοδοξία τους για την έκβαση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Πριν από λίγο εκδόθηκε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Μίκη Θεοδωράκη. Το ανακοινωθέν, έχει ως εξής:

Κλείσιμο
Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την Παρασκευή, 3/8, στις 11.19 μ.μ. μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας και το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο όπου συνεχίζει νοσηλευόμενος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης