Συναγερμός στην Πάρο: Αναζωπύρωση της φωτιάς που ξέσπασε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση

Συναγερμός στην Πάρο: Αναζωπύρωση της φωτιάς που ξέσπασε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση

Δεύτερη φορά που ξεσπά φωτιά στο ίδιο σημείο σε ένα 24ωρο - Απομακρύνθηκαν προληπτικά 3 οικογένειες -Επτά οχήματα, με 20 πυροσβέστες και 8 άτομα πεζοπόρο συμμετέχουν στην κατάσβεση, ενώ στις προσπάθειες συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα

fotia_paros_mesa
Νέος συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στην πυροσβεστική υπηρεσία στην Πάρο, καθώς αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο σημείο που ξέσπασε την Τρίτη.

Αυτή τη φορά το μέτωπο είναι δίπλα σε έναν ΧΥΤΑ που βρίσκεται στην περιοχή, λίγα μέτρα δίπλα από το σημείο που εκδηλώθηκε η χθεσινή φωτιά. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει  επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 20 πυροσβέστες και 8 άτομα πεζοπόρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κατάσβεση.

Το απόγευμα τις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη καθώς όπως ανέφεραν από την Πυροσβεστική από την φωτιά έχουν δημιουργηθεί διάσπαρτες εστίες. Ωστόσο όπως ανέφεραν οι εστίες δεν βρίσκονταν κοντά σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο απομακρύνθηκαν προληπτικά 3 οικογένειες, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται εγγύτερα στο μέτωπο της φωτιάς. 

Οι κάτοικοι έχουν ήδη εκφράσει ανησυχίες, καθώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που ξεσπά φωτιά στο ίδιο σημείο.

paros1
fotia_paros_mesa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης